Zoek & boek

Groepsreizen naar Denemarken

 • Adembenemende landschappen
 • Kindvriendelijke vakantiebestemming
 • Uitgebreide kustlijn
 • Trekpleister Kopenhagen

Gezellig een groepsreis naar Denemarken boeken

Het ontdekken van een land kan een solitaire onderneming zijn, maar met een groepsreis wordt de ervaring verrijkt. Het gezelschap biedt niet alleen gezelligheid, maar ook gemoedsrust in geval van problemen, aangezien je nooit alleen staat. Samen met medereizigers musea en kerken bezoeken brengt vaak nieuwe perspectieven en inzichten met zich mee. Bovendien deel je de reis met gelijkgestemden die dezelfde interesses delen, wat de ervaring nog waardevoller maakt. Het delen van momenten en het uitwisselen van verhalen versterkt de banden en maakt de reis memorabeler.

Groepsreis denemarken
Waar wacht je nog op?

Boek direct je groepsreis naar Denemarken

De Jong Intra Bekijk prijs
Prijsvrij Bekijk prijs
Vakantiediscounter Bekijk prijs
SNP Natuurreizen Bekijk prijs

Een groepsreis naar Denemarken boeken

Het boeken van een groepsreis naar Denemarken is een ideale manier om dit betoverende land te verkennen. Reisorganisaties zoals De Jong Intra en Oad hebben zich gespecialiseerd in het aanbieden van zorgvuldig samengestelde groepsreizen die de diversiteit van Denemarken weerspiegelen. Met De Jong Intra kun je kiezen uit verschillende bestemmingen, zoals de bruisende hoofdstad Kopenhagen, het sprookjesachtige Funen, en de idyllische eilanden zoals Bornholm. Oad biedt comfortabele accommodaties en ervaren reisleiders om ervoor te zorgen dat elke reiziger het maximale uit zijn ontdekkingsreis haalt. Hieronder hebben we een aantal van onze favoriete groepsreizen naar Denemarken op een rijtje gezet.

4-daagse groepsreis Kopenhagen

Kopenhagen
 • Persoonlijk op maat gemaakte groepsreis
 • Inclusief avondprogramma's
 • Hoge veiligheid en betrouwbaarheid
 • Uniek programma in Kopenhagen
 • Comfortabel vervoer met touringbus

Veelzijdig Denemarken – 8 daagse groepsreis

Groepsreizen Denemarken - Denemarken
 • Ontdek een variatie aan landschappen
 • Veel historische en culturele diepgang
 • Interessante excursies en activiteiten
 • Lokale expertise
 • Comfortabele reiservaring

Fietsen in Denemarken – 7 daagse groepsreis

Funen
 • Prachtige fietsroutes met begeleiding
 • Historische en culturele ervaringen
 • Unieke bezienswaardigheden
 • Veel flexibiliteit en comfortabele touringbus
 • Afsluitend diner in Nederland

Sprookjesachtig Denemarken – 8 daagse groepsrondreis

 • Diepgaande verkenning van Denemerken
 • Busreis met deskundige begeleiding en gidsen
 • Culturele en historische hoogtepunten
 • Veel flexibiliteit en vrije tijd
 • Compleet en comfortabel arrangement

Waarom een groepsreis naar Denemarken?

Een groepsreis naar Denemarken biedt een unieke kans om deze betoverende Scandinavische bestemming te verkennen met het gemak, comfort en gezelligheid van een georganiseerde groep. Door deel te nemen aan een groepsreis kun je genieten van deskundige begeleiding van ervaren reisleiders, sociale interactie met medereizigers en een zorgvuldig samengestelde reisroute die de hoogtepunten van Denemarken omvat, zoals het bruisende Kopenhagen, de idyllische eilanden en de pittoreske kustdorpen. Bovendien biedt een groepsreis de geruststelling van veiligheid en de mogelijkheid om nieuwe vriendschappen te sluiten, waardoor het een onvergetelijke en verrijkende reiservaring wordt.

Groepsreis denemarken

De voordelen van een groepsreis naar Denemarken op een rijtje

Er zijn verschillende redenen waarom een groepsreis naar Denemarken een aantrekkelijke optie kan zijn. Al met al biedt een groepsreis naar Denemarken een uitstekende manier om dit mooie land te verkennen, terwijl je geniet van de voordelen van sociale interactie, gemak, deskundige begeleiding en kostenbesparing. Hieronder zetten we de belangrijkste voordelen van groepsreizen naar Denemarken nog even voor je op een rijtje.

Groepsreis denemarken sociale interactie

Sociale interactie

Een groepsreis biedt de mogelijkheid om te reizen en ervaringen te delen met andere reizigers. Dit kan leiden tot het smeden van nieuwe vriendschappen en het delen van bijzondere momenten tijdens de reis.

Groepsreis denemarken gemak en comfort

Gemak en organisatie

Groepsreizen worden vaak georganiseerd door professionele reisorganisaties die de reisroute, accommodaties, vervoer en activiteiten vooraf plannen. Dit zorgt voor een stressvrije en georganiseerde reiservaring, waarbij reizigers zich geen zorgen hoeven te maken over het plannen van elk detail van de reis.

Groepsreis denemarken reisleiding

Deskundige begeleiding

Groepsreizen worden meestal geleid door ervaren reisleiders die bekend zijn met de bestemming. Ze kunnen waardevolle inzichten bieden over de geschiedenis, cultuur en bezienswaardigheden van Denemarken, en zorgen voor een soepele en georganiseerde reiservaring.

Groepsreis denemarken

Kostenbesparing

Groepsreizen kunnen vaak voordeliger zijn dan individueel reizen, omdat de kosten van accommodaties, vervoer en activiteiten worden verdeeld over de groep. Bovendien kunnen groepsreizen profiteren van groepskortingen op bepaalde attracties en maaltijden.

Groepsreis denemarken veiligheid

Veiligheid

Reizen in een groep biedt een gevoel van veiligheid, vooral voor mensen die nieuw zijn in de bestemming of die zich comfortabeler voelen met een georganiseerde reisgroep. Groepsreizen zorgen ervoor dat reizigers samen kunnen genieten van de ervaring, wat extra geruststelling kan bieden.

Bij de eerste stop al op vakantie

De groepsreizen naar Denemarken die we hiervoor hebben genoemd, vormen een greep uit een groter aanbod. Af en toe worden er wijzigingen in aangebracht. Wel valt het op dat veel reisorganisatoren een stedentrip naar Kopenhagen als groepsreis naar Denemarken verkopen. Daar is niks op tegen, zolang je maar beseft dat het land Denemarken veel meer te bieden heeft dan alleen de hoofdstad Kopenhagen. De afstand vanuit Nederland naar Kopenhagen bedraagt zo’n 800 kilometer. Je bent dus altijd wel even onderweg. Een groepsreis die onderweg in Denemarken al begint, lijkt daarom het meest relaxed. Zo ligt de stad Kolding 200 kilometer dichterbij dan Kopenhagen. Is de eerste stop in Kolding gepland, dan is het dus prettig dat je verblijf in Denemarken hierdoor ook eerder begint.

Groepsreis denemarken
Groepsreis denemarken

Meenemen voor onderweg

Reizen met een touringcar is comfortabel. Je hebt doorlopend zicht op de omgeving en kunt gezellig kletsen met je reisgenoten. In veel gevallen beschikt de touringcar over een toilet. Dat is prettig, want dan hoeft er niet vaak te worden gestopt. Waar je wel rekening mee moet houden is de airconditioning. Gelukkig blijft de lucht in de touringcar er koel door, maar met alleen je zomerkleding aan wordt het al gauw iets te koud. Het is daarom aan te raden om een vest mee te nemen en een plaid dat je over je benen kunt leggen. Zo kun je zelf bepalen hoe warm of koud je het tijdens de rit hebt.

Veel gestelde vragen over groepsreizen naar Denemarken

Wat zijn de voordelen van het boeken van een groepsreis naar Denemarken?

Groepsreizen bieden verschillende voordelen, waaronder gemak, deskundige begeleiding, sociale interactie, kostenbesparing en een gevoel van veiligheid.

Welke bestemmingen worden meestal bezocht tijdens groepsreizen naar Denemarken?

Populaire bestemmingen zijn onder meer Kopenhagen, Funen, Aarhus, de Deense eilanden zoals Bornholm en Aero, en historische kustdorpen zoals Skagen.

Wat zijn enkele typische activiteiten tijdens groepsreizen naar Denemarken?

Activiteiten kunnen variëren, maar kunnen onder meer stadstours, bezoeken aan historische bezienswaardigheden en kastelen, proeverijen van Deense gerechten, boottochten langs de kust en verkenning van natuurlijke landschappen omvatten.

Is het mogelijk om vrije tijd te hebben tijdens een groepsreis naar Denemarken?

Ja, de meeste groepsreizen bieden vrije tijd waarin reizigers hun eigen activiteiten kunnen plannen, zoals winkelen, ontspannen of extra bezienswaardigheden verkennen.

Zijn groepsreizen naar Denemarken geschikt voor alle leeftijden?

Ja, groepsreizen naar Denemarken zijn over het algemeen geschikt voor reizigers van alle leeftijden, hoewel sommige reizen specifieke leeftijdscategorieën of interesses kunnen targeten, zoals gezinsvriendelijke reizen of reizen voor actieve senioren.

Hoeveel mensen zijn er meestal in een groep tijdens groepsreizen naar Denemarken?

Groepsgroottes kunnen variëren, maar kunnen over het algemeen variëren van ongeveer 10 tot 30 personen, afhankelijk van de specifieke reisorganisatie en reisroute.

Moet ik vooraf reserveren voor een groepsreis naar Denemarken?

Ja, het wordt sterk aanbevolen om vooraf te reserveren, vooral als je tijdens het hoogseizoen reist, aangezien groepsreizen populair kunnen zijn en snel vol kunnen raken. Het vroeg boeken geeft ook de beste kans om je gewenste reisdata en accommodaties veilig te stellen.

Reis je bij een groepsreis altijd met een touringcar?

Bij veel groepsreizen is dat inderdaad zo, maar de ANWB biedt bijvoorbeeld een campingrondreis aan waar je met je eigen vervoer en tent of caravan aan kunt deelnemen.

Verloopt de route van een groepsreis naar Denemarken altijd via Jutland?

Nee, dit hangt van de reisbestemming af. Vaak wordt een groepsreis naar Kopenhagen als een groepsreis naar Denemarken verkocht. Zo’n reis verloopt meestal via een overvaart vanuit Noord-Duitsland. Een groepsreis naar Denemarken die echt meerdere steden aandoet, gaat meestal via Jutland.

Moet ik nog ergens aan denken als ik in de touringcar stap?

Ja, het is verstandig om een vest en een plaid mee te nemen als je zomerkleding draagt. Tijdens de reis kun je dan zorgen dat je niet teveel afkoelt door de aanwezige airconditioning.

Wat heb je nodig?

Goed voorbereid op vakantie

Meer weten over Denemarken?

Anne helpt je verder

Hulp nodig bij het uitkiezen van je accommodatie in het hart van de Deense hygge of bij het boeken van vliegtickets naar dit land van sprookjes? Vraag je je af hoe je het beste kunt fietsen door de fietsvriendelijke steden of ben je op zoek naar de onontdekte pareltjes van Denemarken? Of misschien ben je gewoon benieuwd in welke maanden je de Deense natuur op zijn mooist ziet en het weer ideaal is voor een bezoek aan de uitgestrekte kustlijnen en idyllische eilanden?

Anne Denemarken
Anne Denemarken Expert
 • Adembenemende landschappen
 • Kindvriendelijke vakantiebestemming
 • Uitgebreide kustlijn
 • Trekpleister Kopenhagen

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod in Denemarken voor je…