Een vakantie bij Center Parcs in Denemarken; plezier voor het hele gezin

Center Parcs; wie kent het niet? Deze keten van bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Ierland en het Verenigd Koninkrijk, bieden al tientallen jaren plezier aan gezinnen van over de hele wereld. En het goede nieuws: er wordt uitgebreid naar Denemarken!

Center Parcs Denemarken zal naar verwachting zijn deuren openen in 2024, vlakbij de Duitse grens in het plaatsje Nordborg. Ook dit wordt het perfecte toevluchtsoord voor families die tijd met elkaar willen doorbrengen, in een van de mooiste en meest kindvriendelijke parken die er bestaan!

Center Parcs Denemarken

Het eerste Center Parcs project in Scandinavië

Center Parcs Nordborg is het allereerste Center Parcs project op de Scandinavische markt en zal een aantrekkelijke vakantiebestemming zijn voor bezoekers uit alle omringende landen, mede dankzij de directe toegang tot een openbaar zandstrand. 

Het park wordt gebouw op een eiland aan de Baltische kust van Jutland, waardoor het echt voelt alsof je er even helemaal tussenuit bent.

Wat kun je verwachten van dit Center Parcs project in Denemarken?

Center Parcs wordt zelf geen hoofdeigenaar van het park in Denemarken, maar gaat een managementcontract aan. Daardoor kunnen alle gasten het hele jaar genieten van het aanbod dat je gewend bent van Center Parcs, zoals de Aqua Mundo en de Market Dome.

In de Market Dome vind je verschillende restaurants en leuke winkels. Tevens komt er een enorm aanbod met verschillende activiteiten, zowel indoor en outdoor. Plezier gegarandeerd voor het hele gezin dus.

Een totaal van 720 vakantiewoningen

Op Center Parcs Nordborg komen voor nu ongeveer 440 cottages te staan. Verwachting is dat het park voor de herfst van 2024 wordt geopend. In een tweede bouwfase tussen 2025 en 2030 zullen nog eens 280 vakantiewoningen worden gebouwd, waardoor Center Parcs Denemarken dan in totaal 720 vakantiewoningen telt.

Op lange termijn zal Center Parcs Nordborg zorgen voor de behoeften van maar liefst meer dan 160.000 gasten per jaar. En daar kun jij er een van zijn.

Meerder Center Parcs resorts in Denemarken

Met de bouw van dit geweldige park is de toon gezet. Het plan is om in de toekomst absoluut meerdere parken te realiseren in het mooie Denemarken en in andere Scandinavische landen.

Wie weet vertoef jij over een aantal jaar dus wel met je gezin in een bungalow op Center Parcs Denemarken in Legoland, Zweden of Noorwegen!

Voor nu zul je nog even geduld moeten hebben. Maar het is sneller 2024 dan je denkt. Je kunt dus al voorzichtig plannen gaan maken voor een heerlijk verblijf met het hele gezin op Center Parcs in Denemarken!