Zoek & boek

Center Parcs in Denemarken

  • Adembenemende landschappen
  • Kindvriendelijke vakantiebestemming
  • Uitgebreide kustlijn
  • Trekpleister Kopenhagen
Plezier voor het hele gezin

Een vakantie bij Center Parcs in Denemarken

Center Parcs; wie kent het niet? Deze keten van bungalowparken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Ierland en het Verenigd Koninkrijk, bieden al tientallen jaren plezier aan gezinnen van over de hele wereld. En het goede nieuws: er wordt uitgebreid naar Denemarken! Center Parcs Denemarken zal naar verwachting zijn deuren openen in 2024, vlakbij de Duitse grens in het plaatsje Nordborg. Ook dit wordt het perfecte toevluchtsoord voor families die tijd met elkaar willen doorbrengen, in een van de mooiste en meest kindvriendelijke parken die er bestaan.

Center Parcs Denemarken
Waar wacht je nog op?

Boek direct een accommodatie in Denemarken

Booking.com Bekijk prijs
Natuurhuisje.nl Bekijk prijs
Interhome Bekijk prijs

Het eerste Center Parcs project in Scandinavië

Center Parcs Nordborg is het allereerste Center Parcs project op de Scandinavische markt en zal een aantrekkelijke vakantiebestemming zijn voor bezoekers uit alle omringende landen, mede dankzij de directe toegang tot een openbaar zandstrand.

Het park wordt gebouw op een eiland aan de Baltische kust van Jutland, waardoor het echt voelt alsof je er even helemaal tussenuit bent.

Center Parcs Denemarken
Center Parcs Denemarken

Wat kun je verwachten van dit Center Parcs project in Denemarken?

Center Parcs wordt zelf geen hoofdeigenaar van het park in Denemarken, maar gaat een managementcontract aan. Daardoor kunnen alle gasten het hele jaar genieten van het aanbod dat je gewend bent van Center Parcs, zoals de Aqua Mundo en de Market Dome. In de Market Dome vind je verschillende restaurants en leuke winkels. Tevens komt er een enorm aanbod met verschillende activiteiten, zowel indoor en outdoor. Plezier gegarandeerd voor het hele gezin dus.

Een totaal van 720 vakantiewoningen

Op Center Parcs Nordborg komen voor nu ongeveer 440 cottages te staan. Verwachting is dat het park voor de herfst van 2024 wordt geopend. In een tweede bouwfase tussen 2025 en 2030 zullen nog eens 280 vakantiewoningen worden gebouwd, waardoor Center Parcs Denemarken dan in totaal 720 vakantiewoningen telt. Op lange termijn zal Center Parcs Nordborg zorgen voor de behoeften van maar liefst meer dan 160.000 gasten per jaar. En daar kun jij er een van zijn.

Vakantiehuis Denemarken
Center Parcs Denemarken

Meerdere Center Parcs resorts in Denemarken

Met de bouw van dit geweldige park is de toon gezet. Het plan is om in de toekomst absoluut meerdere parken te realiseren in het mooie Denemarken en in andere Scandinavische landen.

Wie weet vertoef jij over een aantal jaar dus wel met je gezin in een bungalow op Center Parcs Denemarken in Legoland, Zweden of Noorwegen!

Nog even geduld

Voor nu zul je nog even geduld moeten hebben. Maar waarschijnlijk duurt het niet zo heel lang meer. Je kunt dus al voorzichtig plannen gaan maken voor een heerlijk verblijf met het hele gezin op Center Parcs in Denemarken! Tot die tijd kun je echter ook een vakantie boeken in een van de andere mooie vakantieparken in Denemarken. Ook hier vind je vaak prachtige zwembaden en waterparken en allerlei activiteiten en voorzieningen.

Center Parcs Denemarken

Veel gestelde vragen over Center Parcs in Denemarken

Wanneer is de bouw van het eerste Center Parcs park in Denemarken gestart?

De bouw van het eerste Center Parcs park in Denemarken, genaamd Center Parcs Nordborg Resort, begon op dinsdag 17 mei 2022.

Waar bevindt zich Center Parcs Nordborg Resort?

Het resort bevindt zich in Sønderborg, Denemarken, op het eiland Als, niet ver van de Duitse grens.

Hoeveel vakantiewoningen zullen er uiteindelijk beschikbaar zijn in Nordborg Resort?

Er zullen in totaal 720 vakantiewoningen beschikbaar zijn in Nordborg Resort, met 440 vakantiewoningen die gereed zullen zijn bij de geplande opening in de herfst van 2024, en nog eens 280 vakantiewoningen die zullen worden gebouwd tussen 2025 en 2030.

Hoeveel werknemers zullen werkzaam zijn in Center Parcs Nordborg Resort?

Op lange termijn zal het resort werkgelegenheid creëren voor 200 werknemers die zullen zorgen voor de behoeften van meer dan 160.000 gasten per jaar.

Welke duurzaamheidsprincipes worden toegepast bij de bouw van Nordborg Resort?

Nordborg Resort zal worden gebouwd op basis van de duurzaamheidsprincipes van de DGNB-standaard.

Wanneer wordt de opening van Nordborg Resort verwacht?

De opening van het park is gepland voor de herfst van 2024.

Wat zijn enkele van de faciliteiten die beschikbaar zullen zijn in Nordborg Resort?

Het resort zal een Market Dome en een Aqua Mundo bevatten, naast andere faciliteiten voor gasten.

Waar wacht je nog op?

Boek direct je reis naar Denemarken

De Jong Intra Bekijk prijs
Prijsvrij Bekijk prijs
Vakantiediscounter Bekijk prijs
SNP Natuurreizen Bekijk prijs
Wat heb je nodig?

Goed voorbereid op vakantie

Meer weten over Denemarken?

Anne helpt je verder

Hulp nodig bij het uitkiezen van je accommodatie in het hart van de Deense hygge of bij het boeken van vliegtickets naar dit land van sprookjes? Vraag je je af hoe je het beste kunt fietsen door de fietsvriendelijke steden of ben je op zoek naar de onontdekte pareltjes van Denemarken? Of misschien ben je gewoon benieuwd in welke maanden je de Deense natuur op zijn mooist ziet en het weer ideaal is voor een bezoek aan de uitgestrekte kustlijnen en idyllische eilanden?

Anne Denemarken
Anne Denemarken Expert
  • Adembenemende landschappen
  • Kindvriendelijke vakantiebestemming
  • Uitgebreide kustlijn
  • Trekpleister Kopenhagen

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod in Denemarken voor je…