Telefonisch reserveren?

072 - 52 79 012

ma - vr: 9.00 - 17.30u zaterdag: 10.00 – 14.00u

U bevindt zich hier: Home » Zuid Jutland
gastronomie denemarken

Zuid Jutland

Een cultuurvakantie in Zuid Jutland is een bijzondere vakantie vanwege het unieke aanbod van cultuur. Vanuit de vakantiehuizen van Denemarken.nl kunt u kiezen voor een vakantie die bij u past. Bezoek het Kunstmuseum in Tonder of de kloosterkerk in Logumklooster. In Hjemstad Oldtidspark vindt u het aantrekkelijke openluchtmuseum vanaf een vakantiebungalow in Zuid Jutland. Denkt u ook aan het kasteel van Valdemar in Sonderberg of het Trapholt museum in Kolding, allemaal even leuk tijdens een vakantie in Zuid Jutland. Bezoek Ribe als u van oude historische stadjes houdt vanaf uw bungalow in Zuid Jutland. Ontdek het Vikingmuseum en maak kennis met de mooie omgeving inclusief het mooie uitzicht vanaf de top van de kathedraal.

Bekijk hier alle vakantiehuizen in Zuid Jutland»


deense recepten

De actieve vakantie in Zuid Jutland is vol actie

Een actieve vakantie in Zuid Jutland bruist van de activiteiten. Zo kunt u in de Deense bossen vanaf de vakantiehuizen in Denemarken eindeloos mountainbiken op de vele paden en routes. De fjordenstreek is een paradijs voor de watersportvakantie en visvakantie in Zuid Jutland. Het glooiende landschap bij Haderslev en Kolding is een fantastische bestemming voor uw wandel- en fietsvakantie in Zuid Jutland. Kies voor een mooie wandelroute zoals het Douanepad bij de Flensburger fjorden vanaf uw villa in Zuid Jutland. Deze forse route biedt natuur met bos en water en cultuur met molens en tuinen. In de omgeving Van de vakantiehuizen in Zuid Jutland vindt u bij Hejlsminde een haven, natuur met heuvels en bossen, midgetgolfbaan en prachtige wandel- en fietsroutes.


diner

De vakantie met kinderen in Zuid Jutland spettert

Een vakantie in Zuid Jutland is een gezellig en actief avontuur met kinderen. Zo kunt u een bezoek brengen aan het attractiepark in Tinglev vanuit de Denemarken.nl vakantiehuizen. Danfoos Universe is een interactief attractiepark in Nordborg. Hier kan jong en oud actief plezier beleven aan de tentoonstelling vanuit uw vakantiebungalow in Zuid Jutland. Legoland in Billund is en blijft een topattractie tijdens een vakantie in Zuid Jutland. Bezoek de Givskud Zoo, het is een prachtig leeuwenpark met safaritours en een aanrader vanaf uw villa in Zuid Jutland. Liefhebbers van natuur zouden het Visserij en Maritiem museum moeten zien tijdens een vakantie in Zuid Jutland en het grote Zeewateraquarium met de vele vissoorten. Zuid Jutland is van alle markten thuis.

Bekijk hier alle vakantiehuizen in Zuid Jutland»