Telefonisch reserveren?

013 744 02 13

ma - vr: 9.00 - 17.30u zaterdag: 10.00 – 14.00u

U bevindt zich hier: Home » Zomervakantie »
gastronomie denemarken

Zomervakantie

De dagen worden langer, de zon begint steeds feller te schijnen en het wordt elke dag steeds een beetje warmer. Oftewel tijd om een heerlijke zomervakantie te boeken. Of u nu op zoek bent naar een vakantiewoning in een land met prachtige natuur, rijke historie, een zonvakantie, culturele bezienswaardigheden of mogelijkheden voor kinderen en het hele gezin, Denemarken biedt het allemaal. Denemarken is misschien niet voor iedereen de eerste gedachte voor de zomervakantie, maar dit land, op nog geen 6 uur rijden van Nederland, is misschien wel het ultieme zomervakantieland.

Het klimaat is te vergelijken met dat van Nederland. Dus ook in Denemarken kan het 30 graden worden in zomer. Steker nog het land heeft een mild zeeklimaat en heeft daarnaast ook nog eens gemiddeld meer zonuren dan Nederland. Denemarken heeft honderden prachtige eilanden en zandstranden, waarvan sommige misschien wel tot de mooiste van Europa behoren. Het is dan ook prima vertoeven voor mensen die op zoek zijn naar de zon en de zee. Ideaal dus voor een mooie strandvakantie.

Ook heeft Denemarken prachtige natuur op zowel het vasteland als op de talloze eilanden die het land omringen. Daarnaast heeft Denemarken een variatie aan adembenemende fjorden en mooie meren en rivieren die rijk zijn aan allerlei vis-en vogelsoorten. Verder zijn er ook prachtige uitgestrekte bossen en heeft Denemarken een schilderachtig, heuvelachtig landschap. Ook als u wilt genieten van de natuur tijdens de zomervakantie zit u goed met één van onze vakantiewoningen in Denemarken.

Daarnaast is er genoeg te doen en te zien tijdens een zomervakantie in Denemarken. Het land heeft namelijk een brede historie van onder andere de prehistorie, Vikingen en Romeinen. Hiervan zijn dan ook verschillende overblijfselen en musea van te vinden. Naast de historische musea zijn er ook een tal van kunstmusea. Er is een grote variatie aan musea die rijk zijn aan moderne kunstwerken en werken van internationale en nationale meesters. Zo kan u als kunstliefhebber ook tijdens uw zomervakantie uw hart ophalen in Denemarken. Tot slot is Denemarken ook perfect voor een zomervakantie met het kinderen en het hele gezin. Denemarken is namelijk erg kindvriendelijk. Er zijn in de zomerperiode in vrijwel alle musea verschillende activiteiten voor kinderen. Verder zijn er nog aantal attractieparken zoals Djurs Sommerland en Legoland. Geniet met het hele gezin van een onvergetelijke zomervakantie in één van onze mooie vakantiewoningen.

Bekijk hier de vakantiewoningen in de zomervakantie»