Telefonisch reserveren?

072 - 52 79 012

ma - vr: 9.00 - 17.30u zaterdag: 10.00 – 14.00u

U bevindt zich hier: Home » Westkust
gastronomie denemarken

Westkust

Ontdek de rijke cultuur van West Jutland. Breng een bezoek aan een museum vanaf de vakantiehuizen van Denemarken.nl. Denkt u hierbij aan het Herning kunstmuseum of het Fotomuseum in Herning, het kunstmuseum in Esbjerg of het Vikingsdorp-centrum in Ribe tijdens een vakantie in West Jutland. In Ribe vindt u nog oude vakwerkhuizen en een Romaanse kathedraal. Voor de liefhebbers is in Struer de Bang & Olufsen fabriek te bezoeken. Tijdens een vakantie in West Jutland is een bezoek aan Herning met de oude binnenstad van Ringkobing fjord zeker een aanrader. Ontdek het Noordzeemuseum in Hirtshals of het openluchtmuseum in Vinderup vanaf de villa in West Jutland. Kies voor de cultuurvakantie in Denemarken die bij u past.

Bekijk hier alle vakantiehuizen aan de Westkust»


deense recepten

Een actieve vakantie in West Jutland is afwisselend

U kunt als bezoeker tijdens een actieve vakantie in West Jutland kiezen voor talloze buitenactiviteiten dankzij de unieke natuurlijke omgeving. Op het vasteland vindt u activiteiten vanaf een vakantiebungalow in West Jutland zoals paardrijden, fiets- en wandelvakantie en golfen. Aan de kust vindt u prachtige mogelijkheden voor een fijne watersportvakantie zoals zwemmen, surfen, vliegeren, paragliden en zeilen. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een bezoek aan het vogelreservaat op Tipperhalvo tijdens uw vakantie in Denemarken waar u veel plezier beleeft aan rust en natuur. De visvijvers bij Ringkobing zijn een andere bijzondere bestemming tijdens uw vakantie in West Jutland. Zo liggen er mooie stranden bij Ebsjberg met stille plekjes, maak er gebruik van tijdens uw vakantie in West Jutland.


diner

De vakantie met kinderen in West Jutland is leuk en gezellig

Een vakantie in West Jutland is de ideale bestemming voor uw vakantie met kinderen. De kustlijn van 250 km lang biedt brede zandstranden en volmaakte viswateren in de omgeving van de vakantiehuizen van Denemarken.nl. Bezoek een attractiepark zoals Legoland bij Billund, het wordt een onvergetelijke vakantie in West Jutland met de kids. Het thema is lego, zelfs de patat heeft de vorm van lego. Daarnaast vindt u leuke pretparken in Sommerland en Hee. Geniet van de natuur met het hele gezin vanuit de vakantiehuizen in West Jutland. Bezoek de Waddenzee of ga vogels spotten bij Skallingen, Ringkobing fjord of Nissum fjord vanaf een vakantiebungalow in West Jutland. De strand- en watersportvakantie in West Jutland zijn altijd een succes voor jong en oud.

Bekijk hier alle vakantiehuizen aan de Westkust»