Telefonisch reserveren?

072 - 52 79 012

ma - vr: 9.00 - 17.30u zaterdag: 10.00 – 14.00u

U bevindt zich hier: Home » Vakantie met huisdieren

gastronomie denemarken

Vakantie met huisdieren

Tijdens de vakantie met je huisdier in Denemarken kun je kiezen voor natuur in alle vormen. Zo vind je in Oost Jutland talloze zandstranden, veilig en schoon, volmaakt voor een geslaagde familievakantie. Ontdek ook in deze regio Djursland, een schiereiland aan de oostkust met een zeer rustgevend en mooi landschap. De eilanden Funen, Langeland en Aero worden ook wel de "Tuin van Denemarken" genoemd, en een bezoek aan deze mag zeker niet ontbreken. je kan tijdens je vakantie met je trouwe viervoeter in Denemarken eindeloos genieten van een wandelvakantie en fietsvakantie in de natuur evenals de strand- en watersportvakantie aan de kust. Noord Seeland is terecht populair bij de vakantiegangers vanwege de mooiste fjorden zoals Odsherred en Isefjord. Kortom: Een geweldige vakantiebestemming voor jou en je huisdier.

Bekijk hier alle diervriendelijke vakantiehuizen »


De cultuurvakantie met huisdieren in Denemarken is uniek

Ontdek de rijke cultuur tijdens de cultuurvakantie met huisdieren in Denemarken. Bezoek Aarhus met het openluchtmuseum den Gamle By, de stille getuigen van het leven en werken van toen. In Roskilde kan je tijdens je vakantie het Vikingschepenmuseum in Roskilde bezoeken. Hier staat ook de Domkerk met de graven van de Deense vorsten. Kopenhagen is een cultureel hoogtepunt, en een bezoek hieraan hoort dan ook zeker op je to-do list. Hier heb je de keuze uit musea, monumenten, kunst, stadswandeling langs de mooiste plekjes en een bezoek aan de haven. Aan een enkele dag heb je eigenlijk niet genoeg als je alles wilt zien en doen in dit mooie stukje Denemarken. Bezoek Aarhus en Odense, en wees verzekerd van een onvergetelijke culturele vakantie.


Geniet van een actieve vakantie in Denemarken

Je kan op diverse manieren veel plezier beleven aan je vakantie met huisdieren in Denemarken. Tijdens een verblijf in een mooie omgeving zoals in West Seeland vind je mooie stranden en fjorden zoals bij Odsherred en Isefjorden met prachtige eilandjes en rustige haventjes. Voor zowel een strandvakantie als ook een watersportvakantie ben je in Denemarken aan het juiste adres! Het eiland Bornholm is een bijzonder eiland met heuvels, rotsen meren, bossen en stranden. Hier vindt iedereen wat van zijn gading. De fiets- en wandelvakantie, de strand- en watersportvakantie op Bornholm is bijzonder dankzij het milde klimaat en de goede voorziening. Kom en geniet van dit prachtland.