Telefonisch reserveren?

072 - 52 79 012

ma - vr: 9.00 - 17.30u zaterdag: 10.00 – 14.00u

U bevindt zich hier: Home » Seeland
gastronomie denemarken

Seeland

Een cultuurvakantie op het eiland Seeland is heel gezellig en afwisselend. Tijdens uw vakantie op Seeland kunt u kennis maken met Holmegaard Glasvaerk, het glasblazen is spannend en een kunst op zichzelf. Bezoek Kopenhagen vanuit de vakantiehuizen van Denemarken.nl. Kopenhagen heeft overeenkomsten met Nederlandse steden vanwege de fietstoer, de grachten en de rijke architectuur. Ontdek vanaf uw vakantiebungalow in Seeland de beroemde kleine zeemeermin in de haven van Kopenhagen, de wijk Nijhaven met kleurrijke huizen, de houten zeilschepen aan de kade en de sfeervolle terrasjes. Ontdek ook de belangrijke musea tijdens uw vakantie op Seeland zoals Nationalmuseet, Staatsmuseum voor kunst of het Ny Carlsberg Glyptoek met veel moderne kunst. Bezoek Amalienborg, het Deense Koninklijke paleis in Kopenhagen als u van historie en architectuur houdt tijdens uw vakantie in Seeland. 

Bekijk hier alle vakantiehuizen in Seeland»


deense recepten

Een actieve vakantie in Seeland is altijd weer anders

Tijdens een actieve vakantie in Seeland kunt u op diverse locaties dankzij de natuur genieten op de fiets via de vele routes of kiezen voor een wandelvakantie. De mountainbikeroutes langs het meer Fuersoen bij Vaerlose zijn een schitterend avontuur om te beleven, dwars door bossen in samenwerking met natuurorganisaties. Ontdek vanaf de vakantiehuizen van Denemarken.nl de Steyns Klint krijtrots of de Mons Klint op het eiland Mons. Zowel de wandelvakantie als de fietsvakantie in Seeland of de boottocht langs de krijtrotsen zijn uniek en prachtig. Als u liever kiest voor een attractiepark tijdens een vakantie op Seeland kiest u voor BonBonland in Holme Olstrup, Fantasyworld in Kopenhagen of het klassieke onovertroffen Tivoli in Kopenhagen. Er is voor ieder wat wils te beleven vanuit een bungalow in Seeland.


diner


Geniet maximaal van het strand tijdens een vakantie op Seeland

Met een kustlijn van 1707 km lang vindt u altijd de perfecte locatie voor uw strandvakantie in Seeland. De mooie en schone stranden zijn in Denemarken de ideale locatie voor zonnenbaden, zandkastelen bouwen en zijn zeer kindvriendelijk. Vanuit uw vakantiehuis op Seeland vindt u mooie stranden bij Kopenhagen, Odsherred en Isefjord. Bij de beroemde krijtrotsen liggen de prachtigste stranden voor uw strandvakantie in Seeland. Geniet naast de strandactiviteiten van een strandwandeling met hond, vliegeren en de visvakantie of de watersportvakantie met zeilen en surfen. Bij mooie stranden tijdens uw vakantie op Seeland kunt u ook denken aan Tisvildeleje, Liselej of Gileleje. U komt tijd tekort tijdens een vakantie aan de kusten van Seeland.

Bekijk hier alle vakantiehuizen in Seeland»