Telefonisch reserveren?

013 744 02 13

ma - vr: 9.00 - 17.30u zaterdag: 10.00 – 14.00u

Security-Pakket

Bij alle boekingen krijgt u als huurder het Security Pakket, zonder dat daarvoor bijkomende kosten worden berekend. Hieronder staat kort beschreven welke garanties wij u bieden met dit pakket.

 

Beste Prijs Garantie

Door onze Beste Prijs Garantie bent u er absoluut van verzekerd dat u de laagste prijs betaalt voor het huis dat u geboekt heeft. We garanderen onze beste prijzen voor alle vakantiehuizen en indien u hetzelfde vakantiehuis tegen dezelfde condities bij een andere aanbieder voor een lagere prijs vindt, dan betalen wij het verschil aan u terug.

 

Zekerheidsgarantie

Wij bieden u de Zekerheidsgarantie gratis aan. Dit betekent dat u uw vakantie kunt annuleren of wijzigen, tot 8 dagen voor geplande aankomst in één van de volgende gevallen. Dit geldt als u onvrijwillig werkeloos wordt, of wanneer u een nieuw arbeidscontract aangaat dat u niet de mogelijkheid geeft van uw geboekte vakantie gebruik te maken. In deze gevallen kunt u uw boeking kosteloos (m.u.v. administratiekosten) annuleren, of zelfs kosteloos overdragen aan een ander persoon.

 

Zekerheid bij annulering

Indien u uw vakantie moet annuleren in verband met ziekte, dan geven wij u een compensatie in relatie tot uw annulering. Dit geldt ook bij eventuele brand in uw eigen huis, wat het voor u onmogelijk maakt om te reizen.

Let op: Dit is geen annuleringsverzekering, mocht u deze ook willen afsluiten dan raden wij u aan dit te doen via uw eigen verzekeringsmaatschappij.