Telefonisch reserveren?

013 744 02 13

ma - vr: 9.00 - 17.30u zaterdag: 10.00 – 14.00u

 

Vakantie in Denemarken

Bij Denemarken.nl draait alles om uw vakantieplezier. Wijstaan voor een persoonlijke benadering voor een perfect geslaagde vakantie in Denemarken. U treft op onze site niet alleen diverse vakantiehuizen in Denemarken aan, maar ook veel informatie over het land zelf en zaken waar u rekening mee moet houden als u op vakantie naar Denemarken gaat. Weet u bijvoorbeeld wat u moet regelen als u op vakantie met hond naar Denemarken gaat? Wat de Deense Kroon waard is en wanneer de winkels open zijn? Dit en nog veel meer vindt u op deze website, absoluut een must in de voorbereiding op uw vakantie in Denemarken! Wij wensen u veel surfplezier op onze website en hopen dat u net zo enthousiast bent over Denemarken als wij!

 

Info over Denemarken

Wist u dat het Koninkrijk Denemarken al in het jaar 930 ontstaan is? Dat het land ongeveer net zo groot is als Nederland en welke gerechten u beslist moet proeven tijdens uw vakantie in Denemarken? Ook dit soort leuke weetjes en andere informatie over Denemarken vindt u op onze website, zodat u goed voorbereid op vakantie kunt gaan. Wij hopen dat u alle informatie over Denemarken die u zoekt bij ons kunt vinden. Mocht u toch nog verdere vragen hebben dan kunt u ons deze natuurlijk altijd stellen!

 

Gegarandeerd betrouwbaar

Kwaliteit staat bij Denemarken.nl hoog! De vakantiehuizen worden dan ook regelmatig bezocht om de kwaliteit van het huis en de beschrijving te controleren. Onze servicekantoren in Denemarken geven u ook de zekerheid dat, mocht er iets zijn, u altijd een direct aanspreekpunt ter plaatse heeft. Zo verzekeren wij dat u als gast precies krijgt wat u verwacht: een fijn vakantiehuis met een uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs.

 

Genieten in Denemarken

Uw vakantie in Denemarken begint natuurlijk met een vakantiehuis in Denemarken en deze zijn dan ook op veel plaatsen te vinden. Vaak zijn deze gebouwd in de gezellige Scandinavische stijl met een groot grondstuk er omheen. Sommige vakantiehuizen in Denemarken hebben een eigen zwembad, zo niet is dat ook geen probleem, want in verschillende grote plaatsen vindt u grote tropische zwembaden, voor vele uren waterpret. Verder zijn de vakantiehuizen in Denemarken het ideale beginpunt van een fietsvakantie, vakantie aan het strand of voor de liefhebber een visvakantie. Bent u een cultuurliefhebber, ook dan is Denemarken een uitstekende bestemming met haar vele kastelen, burchten, musea en natuurlijk ook Legoland, één van de iconen van Denemarken.