Telefonisch reserveren?

013 744 02 13

ma - vr: 9.00 - 17.30u zaterdag: 10.00 – 14.00u

U bevindt zich hier: Home » Achtergronden » Ontspannen
gastronomie denemarken

Ontspannen

eigen sauna

Duiken

De gevarieerde en vaak uitdagende kusten van Denemarken zijn op tal van plaatsen zeer geschikt voor duikers. Een goed idee dus om naar... Lees meer »


solarium

Festivals

Omdat de Denen een bescheiden volk zijn, worden er relatief weinig grote festivals gehouden. Maar als het gebeurt, dan komt ook heel Denemarken... Lees meer »


fitness ruimte

Fietsen

In heel Denemarken zijn fietsen te huur bij fietswinkels of VVV's. Reserveren is verstandig. Huurprijzen liggen in de buurt van 40-50 Dkr. per... Lees meer »


fitness ruimte

Golfen

Denemarken telt ruim 120 golfterreinen van uiteenlopende grootte en moeilijkheidsgraad. Buitenlandse golfliefhebbers zijn op de meeste... Lees meer »


fitness ruimte

Kanoën

Kanovaren heeft zijn zwaartepunt rond Silkeborg, waar een uitgebreid rivieren- en merensysteem beschikbaar is. Gelegen in het heuvelachtige... Lees meer »


fitness ruimte

Kasteel Egeskov

Kasteel Egeskov, in het Deens Egeskov Slot, welke geld als één van de beste bewaarde waterburchten, is een topattractie op het eiland Funen en... Lees meer »


fitness ruimte

Legoland

Legoland is een van de bekendste attracties van Denemarken. Vrijwel elk kind heeft er vroeger wel eens mee gespeeld. Legoland is gelegen in... Lees meer »


fitness ruimte

Paardrijden

Er zijn talloze paardrijscholen en ponycentra waar ervaren instructeurs les geven. Een paard huren is nooit een probleem. Vele boeren verhuren nog... Lees meer »


fitness ruimte

Wandelen

Wie bij wandelen aan de bergen van Noord-Scandinavië of aan de Alpen denkt, zal zulke uitdagingen in Denemarken vergeefs zoeken. In dit land is... Lees meer »


fitness ruimte

Wielrennen

Het Deense landschap is afwisselend, heuvelachtig maar bijna nooit echt zwaar en leent zich ideaal om te wielrennen. Het vooroordeel... Lees meer »


fitness ruimte

Zeilen

Denemarken is een echt zeilland. Dit is ook niet zo opvallend als men bedenkt dat Denemarken wordt omgeven door zoveel water. Denemarken is... Lees meer »


fitness ruimte

Zwemmen

De gevarieerde en vaak uitdagende kusten van Denemarken zijn op tal van plaatsen zeer geschikt om te zwemmen en te duiken. Een goed idee dus... Lees meer »


fitness ruimte

Surfen

Denemarken heeft meer dan 7300 kilometer kustlijn, waar veelal een heerlijke en goed wind staat om te surfen. Ook de golven lenen zich ideaal... Lees meer »


fitness ruimte

Tivoli

Het bekende Deense pretpark Tivoli werd in 1843 geopend en heeft vele attracties. Het pretpark ligt in het centrum van Kopenhagen. Naast de vele... Lees meer »


fitness ruimte

Vissen

Denemarken is een waar paradijs voor vissers met 8 verschillende zeeën, ruim 200 riviertjes en beekjes en meer dan 500 meren. U kunt zowel aan de... Lees meer »


fitness ruimte

Voetbal

Het Deense voetbal geniet in de wereld niet een heel hoog aanzien. Toch is de sport in Denemarken erg populair... Lees meer »