Telefonisch reserveren?

013 744 02 13

ma - vr: 9.00 - 17.30u zaterdag: 10.00 – 14.00u

U bevindt zich hier: Home » Attracties » Odense Zoo
Djurs Sommerland

Odense Zoo

De Odense Zoo is gelegen op het eiland Funen(Fyn) en ligt net buiten het centrum van de grote Deense stad Odense. De dierentuin bestaat sinds 1930 en heeft meer dan 2000 verschillende dieren met 147 verschillende soorten. Net als elke dierentuin betaamd heeft het een variatie aan verschillende dieren uit alle werelddelen. Kom tijdens uw vakantie in Denemarken deze bijzondere dieren bekijken.

Uniek ervaring
Naast het bekijken van de prachtige dieren is het ook mogelijk om deel te nemen aan verschillende evenement. Hiervoor moet u wel reserveren en voor uw bezoek aan de dierentuin een apart kaartje kopen. Zo kan u deelnemen aan een avond expeditie, Dierentuin oppasser voor een dag en dicht bij giraffen. Deze evenementen maken uw dag in het park en uw vakantie tot een unieke ervaring.

Wat de dierentuin ook uniek maakt en ook fantastische ervaringen oplevert is dat u een nacht kan logeren in de dierentuin. Dit is mogelijk van mei tot en met september. Hierbij krijgt het hele gezin een bijzondere tour door het park en komt u zo dichtbij mogelijk bij de dieren. Tegen de avond zet u, met het hele gezin, uw kamp op in de vorm van een echte Savanne tent. Waarna u kan genieten van uw eigen meegebrachte eten of kan deelnemen aan een heerlijk grillmenu. Van het grillmenu zijn twee verschillende varianten mogelijk. De volgende dag is het ontbijt inbegrepen net als toegang tot het park. Dit alles maakt uw vakantie in Denemarken onvergetelijk. Voor meer informatie hierover bekijk de praktische informatie hieronder of bezoek de site van Odense Zoo.

http://www.odensezoo.dk/en

Praktische informatie
- Prijzen
Kinderen onder de 3 jaar Gratis
Kinderen van 3-11 jaar 85 Dkr. (+/- € 12,00)
Volwassenen 150 Dkr. (+/- € 21,00)
Familiekaart (2 volw. + 2 kin.) 420 Dkr. (+/- € 57,00)
Studenten 130 Dkr. (+/- € 18,00)
Overnachting in het park 695 Dkr. p.p. (+/- € 94,00)
- Vervoer
Tegenover de hoofdingang van de zoo is het mogelijk om gratis te parkeren. Voor verder informatie over routes en openbaar vervoermogelijkheden bekijk de website van Odense Zoo.

*prijzen zijn een indicatie

Klik hier om terug te gaan naar alle Attracties»