Telefonisch reserveren?

072 - 52 79 012

ma - vr: 9.00 - 17.30u zaterdag: 10.00 – 14.00u

Noordwest Jutland

De cultuur in Noord West Jutland is van alle markten thuis zoals historie, musea, kunst en monumenten. De oude visserswijk in Frederikshaven is leuk om de autenthieke sfeer te proeven van Denemarken met zijn historische woningen en restanten van het vissersdorp Fladstrand. Ontdek het stadje Skive vanuit je vakantiewoning. Het ligt in een mooie omgeving met een levendige jachthaven. Aalborg is een grotere stad waar van alles gebeurt, leuk om te bezichtigen vanuit jouw villa in Noord West Jutland. Of ontdek Skagen met de gele huizen en rode daken als een mondaine badplaats tijdens je vakantie in Noord West Jutland. Bezoek ook de plaats Sæby met een mooi bewaard historisch centrum waar je gezellig rond kunt kijken en shoppen.  Bekijk hier alle vakantiehuizen in Jutland >>

De actieve vakantie in Noord West Jutland leeft

Dankzij de natuurlijke omgeving kun je eindeloos genieten van een actieve vakantie op het water en aan land. Het Merenhoogland bij de rivier de Gudena is heuvelrijk met rivierdalen. De wandelvakantie en fietsvakantie in Noord West Jutland is niet voor niets een geweldige vakantie. Je kan vanuit een vakantievilla ook perfect zoetwatervissen bij Silkeborg en Skanderborg.  De plaats Klitmøller is ook ideaal om te surfen. Als je wat meer spanning zoekt, kunnen wij je een bezoek aan een attractiepark aanraden. Bijvoorbeeld Legoland, perfect met kinderen tijdens een vakantie in Noord West Jutland. Kortom, een heerlijke vakantiebestemming voor het hele gezin.

Natuurliefhebbers genieten maximaal van het natuurgebied Rold Skov, volmaakt voor wandel- en fietsvakantie in Denemarken.

De visvakantie in het Langerang en Mariager fjord is geweldig en de strandvakantie bij Oster Hurup is heerlijk ontspannen.

Een strandvakantie in Noord West Jutland is geweldig

Tijdens een vakantie in Noord West Jutland kan je eindeloos genieten aan het strand. Je vindt brede zandstranden in Noord West Jutland direct in de nabijheid van de Denemarken.nl vakantiehuizen. De mooie streek bij Limfjord is een ideaal gebied voor watersportliefhebbers in Noord West Jutland. Skagen is een prachtig natuurgebied met een mooi lang strand. De wandelende duinen van Rabjerg Mile, de grootste wandelende duinen van Europa, zijn een populaire wandelbestemming voor veel bezoekers. Het vroegere vissersdorp bij Hanstholm is een perfecte locatie voor surfers, zowel beginners als gevorderden. Ontdek de regio van Noord West Jutland vanuit jouw vakantievilla. Aan de Westkust de brede, open en schone, witte zandstranden. Zowel aan de kust als in het binnenland kan je maximaal genieten van buitenactiviteiten in de natuur tijdens jouw ideale vakantie in Jutland.

Noord west jutland, jouw volgende bestemming?