Telefonisch reserveren?

072 - 52 79 012

ma - vr: 9.00 - 17.30u zaterdag: 10.00 – 14.00u

U bevindt zich hier: Home » Noord Jutland
gastronomie denemarken

Noord Jutland

Een actieve vakantie in Noord Jutland biedt voor ieder wat van zijn gading. Naast de reguliere wandel- en fietsvakantie vindt u aan de kust brede zandstranden voor een fantastische strandvakanties. Vanaf de vakantiehuizen van Denemarken.nl kunt u bij de Limfjord volmaakt watersporten met zeilen en surfen. U kunt ook kiezen voor een attractiepark zoals Legoland of dierenpark zoals Givskud Zoo. De kalkgrotten Daugbjerg zijn tevens een aanrader tijdens uw Jutland vakantie. Hier kunt u de sfeer proeven van het leven en werken van de mijnwerkers in het verleden. Ontdek Tivoliland in Aalborg of Farup Sommerland in Saltum, beide zeer leuke attractieparken die men gezien moet hebben. 

Bekijk hier alle vakantiehuizen in Noord Jutland»


deense recepten

De cultuurvakantie in Noord Jutland bruist van actie

Tijdens de cultuurvakantie in Noord Jutland kunt u kiezen voor diverse musea zoals het Deense Fietsmuseum in Aalestrup, het Marinemuseum in Aalborg of de grafheuvels bij Lindholm. Bezoek Frederikshaven met de oude visserswijk Fiskerklyngen en zijn historische visserswoningen, dit is het restant van het oude vissersdorp Fladstrand. Vanaf de vakantiehuizen van Denemarken.nl is een bezoek aan het stadje Skive aantrekkelijk, geniet hier van de prachtige jachthaven en het rustige centrum. Bij Verden te Tuen is het roofvogelreservaat leuk voor een bezoek vanuit  uw vakantiewoning. Als u nog tijd over hebt, kiest u dan voor het kasteel Spottrup in Salling. Er is hier op cultureel gebied voor ieder wat wils te vinden!


 

Ontdek de natuur tijdens de vakantie in Noord Jutland

Een mooie mix van cultuur en natuur. De natuur speelt een belangrijke rol in Denemarken. De aanwezige natuurpaden en routes voor wandel- en fietsvakantie zijn talrijk, en vaak slechts op loopafstand van uw verblijf. Skagen was een simpel dorp aan het Skagerrak, nu is het zeer populair bij toeristen evenals de midzomernachtavond op het strand. Vanuit een vakantievilla in Noord Jutland kunt u hier eindeloos genieten van de natuur zoals de grootste wandelende duinen van Europa bij Rabjerg Mile. Ontdek ook Grenen met de vuurtoren van Skagen, waar de Noordzee en het Kattegat samen komen, dit levert een spectaculair schouwspel op. Een vakantie in Noord Jutland is heel bijzonder voor liefhebbers van natuur en rust.

Bekijk hier alle vakantiehuizen in Noord Jutland»