Telefonisch reserveren?

072 - 52 79 012

ma - vr: 9.00 - 17.30u zaterdag: 10.00 – 14.00u

Met de Meivakantie naar Denemarken

Heerlijk! Het is weer tijd voor de meivakantie

Denemarken, voor de hele familie

Denemarken is een super vakantiebestemming, dicht bij de deur, niet te duur en natuurlijk in een schitterende vakantiewoning met alles erop en eraan voor het hele gezin. Je wilt toch gewoon heerlijk genieten zonder enorme afstanden te hoeven rijden en Denemarken ligt praktisch om de hoek. Waterrijk land dus uitgestrekte stranden om aan te wandelen, prima fietspaden, riviertjes, meren en fjorden om te kanovaren en een natuur waar je stil van wordt. Voor een rustige maar ook actieve vakantie kun je prima terecht in Denemarken.Zo heeft Jutland, de grootste regio, niet alleen prachtige vakantie eilanden voor de west kust. Het noordelijke deel heeft meren, prachtige fjorden, uitgestrekte bossen, paarse heidevelden en diverse kleurrijke steden met ieder hun eigen historische en culturele schatten. Seeland staat bekend om zijn witte kliffen aan de zuid zijde van het eiland, stranden, kastelen en is het eiland waar de bruisende stad Kopenhagen op ligt.


Zoveel te doen, zoveel te zien!

Aan bezienswaardigheden en attracties is er ruim voldoende keuze. Iedereen kent natuurlijk Legoland in Billund, hét park wat je zeker met het hele gezin moet bezoeken. Maar er zijn veel meer bezienswaardigheden:

  • Vikingschipmuseum in Roskilde
  • Kasteel Egeskov in Kværndrup
  • Tivoli themapark in Kopenhagen

       

  • Het eiland Møn met indrukwekkende kliffen
  • Den Gamble By openluchtmuseum in Arhus
  • Hans Christian Andersen Museum in Odense op het eiland Funen
  • Ribe het oudste stadje van heel Scandinavië
  • Middeleeuws Museum – een openluchtmuseum in Nykøbing

Bekijk hier een overzicht van bezienswaardigheden in Denemarken » 

De meivakantie 2017 komt sneller dan je denkt, nog:


De Deense natuur, een bezienswaardigheid op zich!

Over een lengte van acht kilometer eindigen de bossen van Møn abrupt met krijtrotsen in de Oostzee. Deze krijtrotsen vormen Møns Klint. De rotsen bereiken op hun hoogste punt een hoogte van 143 meter. Bij het zien van dit stukje bijzondere natuur weet je het zeker, Denemarken is een prachtig land.