Telefonisch reserveren?

072 - 52 79 012

ma - vr: 9.00 - 17.30u zaterdag: 10.00 – 14.00u

U bevindt zich hier: Home » Lolland-Falster-Møn
gastronomie denemarken

Lolland-Falster-Møn

Lolland

De cultuurvakantie op het Deense eiland Lolland is een rijk gevulde vakantie. De wijnliefhebbers kunnen vanuit hun vakantiehuizen op Lolland kennis maken met de plaatselijke wijn tijdens een bezoek aan de wijnmakerij zoals die in Hojbakke. Bezoek het openluchtmuseum in Maribo tijdens uw vakantie in Denemarken, gelegen aan het Maribo-meer. U vindt hier huizen, boerderij, windmolen en dorpsscholen, u gaat jaren terug in de tijd. Maribo Rock organiseert jaarlijks concerten voor bezoekers en inwoners van Lolland. In Nakskov worden regelmatig muzikale festiviteiten georganiseerd. Nakskov is een mooi stadje aan de Nakskov fjord, dit mag u zeker niet missen als u een vakantiewoning boekt van Denemarken.nl op Lolland. Rondkijken in de omgeving is leuk tijdens een vakantie op Lolland. 

Bekijk hier alle vakantiehuizen in Lolland-Falster-Møn


deense recepten

Falster

Tijdens een vakantie in Falster kunt u de rijke cultuur ontdekken. Vanaf de vakantiehuizen voor vakantie in Denemarken is een bezoek aan het Tsaar’s huis in Nykobing een aanrader. Het is een cultureel, historisch, archeologisch museum vanaf de prehistorie tot nu over het leven en werken in Falster. Het museum heeft naamsbekendheid opgebouwd dankzij de gedetailleerde inrichting van woon- en slaapkamers. Bezoek het Nykobing kasteel met zijn middeleeuwse interieur. Vanaf de vakantiehuizen in Falster kunt u het Experimenten museum bij Middelaldercentret ontdekken. Een cultuurvakantie in Falster is nog leuker met het brandweermuseum in Nykobing en het openluchtmuseum in Maribo op niet al te grote afstand van de bungalow in Falster. De vakantiehuizen van Denemarken.nl in Falster maken uw vakantie altijd tot een succes.


diner

Mon

De cultuurvakantie op Mon is geweldig, dankzij de mooie cultuur in een prachtige natuurlijke omgeving. Bezoek vooral ook het enige en zeer gezellige stadje Stege. Op het eiland vindt u mooie monumenten en oude kerken met prachtige fresco’s. Denkt u hierbij aan de Fanefjordkerk met fresco’s van Elmelunde of de Kelbykerk met een uniek altaarstuk met fresco’s. Vanaf een bungalow op Mon kunt u de kerk op Damsholte bezoeken. Ontdek de grafheuvels bij Gronsalen vanaf een villa op Mon, hier zou de Greenranger zijn begraven. Bezoek het schilderachtige en indrukwekkende slot Liselund met een prachtig park tijdens een vakantie op Mon. Er staat een rieten landhuis, Chinees theehuis en Noors blokhuis allemaal opengesteld voor bezoekers.

Bekijk hier alle vakantiehuizen in Lolland-Falster-Møn»