Telefonisch reserveren?

072 - 52 79 012

ma - vr: 9.00 - 17.30u zaterdag: 10.00 – 14.00u

U bevindt zich hier: Home » Limfjord
gastronomie denemarken

Limfjord

De actieve vakantie in Limfjord biedt vele mogelijkheden zowel aan land met heidevelden als op het water aan de kust. De Limfjord is het grootste fjordengebied van Denemarken met kleine eilandjes en bruggen. Ontdek vanuit de vakantiehuizen van Denemarken.nl de kalkgrotten bij Daugbjerg en Monsted. De oude mijnen laten nog veel van hun leven en werkstijl zien vanaf uw vakantievilla in Limfjord. Een fietsvakantie bij Viborg is geweldig dankzij de mooie fietstochten in de omgeving tijdens uw vakantie in Limfjord. Ontdek Mors midden in de fjord vanuit een vakantiebungalow in Limfjord. Het mooie landschap met de steile rotsen en de fossielen zijn zeker de moeite waard tijdens deze vakantie in Limfjord. Ontdek de Molerkliffen of fiets de Limfjord Route. U komt tijd te kort in Limfjord.

Bekijk hier alle vakantiehuizen in Limfjord»


deense recepten

De cultuurvakantie in Limfjord is enig in zijn soort

Ontdek de rijke cultuur bij Limfjord vanaf de vakantiehuizen in Denemarken. Bezoek Aalborg, het is de grootste stad en haven aan de Limfjord met diverse musea en monumenten. U kunt bij Limfjord volmaakte mosselen en oesters eten, dit mag u niet missen tijdens een vakantie in uw vakantievilla in Limfjord. De stad Viborg is een mix van oud en nieuw, ontdek tijdens de stadswandeling de Domkerk of het oude stadsdeel tijdens uw bungalow vakantie in Limfjord. U kunt ook kiezen voor een boottocht op de meren vanaf Viborg. Tijdens een vakantie in Limfjord is een bezoek aan het elektriciteitsmuseum heel aantrekkelijk als u van veilig experimenteren houdt. Volg de Brouwerij route met een begin in Aalborg langs 12 brouwerijen met hun eigen charme in de bijzondere omgeving van Limfjord.


diner

Een watersportvakantie in Limfjord is bruisend

Het glooiende fjordlandschap met de schone en kind-viendelijke stranden zijn een prachtige locatie voor uw watersportvakantie in Limfjord. Jong en oud amuseert zich uitstekend op deze stranden vanuit de vakantiehuizen van Denemarken.nl. De haven is het hart van Nykobing met mossel vissersboten, skiffs en jachten die u kunt bezoeken tijdens uw verblijf in een bungalow in Limfjord. Maak een bootexcursie vanaf de haven tijdens een vakantie in Limfjord, ga zeehonden spotten, neem zeillessen of huur een zeilboot. Een watersportvakantie in Limfjord is een schitterende vakantie met zeilen en surfen zowel kite- als golfsurfen, vissen en duiken. U kunt kiezen tijdens een vakantie in Limfjord voor een boottocht om de kliffen, onvergetelijk als u van natuur en rust op het water houdt.

Bekijk hier alle vakantiehuizen in Limfjord»