Telefonisch reserveren?

013 744 02 13

ma - vr: 9.00 - 17.30u zaterdag: 10.00 – 14.00u

U bevindt zich hier: Home » Attracties » Legoland
Legoland

Legoland

Legoland is een van de bekendste attracties van Denemarken en mag dan ook niet vergeten worden tijdens uw vakantie. Vrijwel elk kind heeft er vroeger wel eens mee gespeeld, LEGO. Legoland is gelegen in Billund (Jutland), midden Denemarken. Met circa 50 miljoen legostenen is er in Legoland een wereld geschapen vol plezier. Zowel jong als oud vermaken zich hier uitstekend. De ongeveer 50 attracties zorgen voor spanning, plezier en leuke belevenissen. Het is absoluut de leukste speelplaats voor de hele familie tijdens uw vakantie.

In het attractiepark vindt u o.a. ridders in hun harnas, gevaarlijke piraten, stoere cowboys, wilde indianen en nog heel veel meer. Het park bestaat uit verschillende delen met elk hun eigen wereld en attracties. Zo is er bijvoorbeeld Miniland. Dit is het hart en de oorspronkelijke kern van Legoland. Hier wordt de grote wereld tentoongesteld in miniatuurformaat. In Lego Explore Land kunnen zelfs de allerkleinste op ontdekkingsreis gaan. Zachte rubberen tegels beschermen de knieën en ellebogen en niet te vergeten de zenuwen van de ouders. X-treme Racers is de wilde, supersnelle en totaal Coole achtbaan voor de stoere vakantiegangers in Adventure Land. Alle attracties, behalve de verkeersschool (8-13 jaar) zijn bij de entreeprijs inbegrepen. Mocht u tijdens of na al dit plezier honger krijgen? Geen probleem, het park heeft 12 heerlijke eetgelegenheden met elk zijn eigen specialiteit. Kortom genoeg te beleven tijdens een dagje Legoland in uw vakantie.

In 1968 werd in Billund het Legoland-park geopend. Het park bleek in het eerste jaar al een enorm succes met ruim een half miljoen bezoekers. Het park bleef in de jaren erna fors groeien en is onderhand achtkeer zo groot als na de eerste opening. Uiteindelijk kreeg het attractiepark ook een eigen vakantiepark. Later zijn er in de hele wereld nog meer LEGO-parken bijgekomen. Bekijk voor u op vakantie gaat voor meer informatie over het attractiepark en haar attracties de website van legoland.
www.legoland.dk/en

Prijzen:
Volwassenen (13 -64 jaar) 329 Dkr. (+/- € 45,00)
Kinderen (3-12 jaar) 299 Dkr. (+/- € 41,00)
Senioren (65+) 299 Dkr. (+/- € 41,00)
*Prijzen zijn online ongeveer 50 Dkr (+/- 7,00) goedkoper dan aan de kassa.

Klik hier om terug te gaan naar alle Attracties»