Telefonisch reserveren?

013 744 02 13

ma - vr: 9.00 - 17.30u zaterdag: 10.00 – 14.00u

 bevindt zich hier: Home » Attracties » Kopenhagen Zoo
Djurs Sommerland

Kopenhagen Zoo

De Kopenhagen Zoo is gelegen midden in de Deense hoofdstad Kopenhagen bij de Frederiksberg. Dit is een prachtig dierenpark gelegen in een mooi stukje natuur midden in deze wereldstad. Het is zeker de moeite waard om tijdens uw vakantie hier een kijkje te nemen. De Kopenhagen Zoo bestaat al sinds 1859 en is daarmee één van oudste dierentuinen van Europa. De Kopenhagen Zoo biedt net als de meeste dierentuinen op de wereld een grote variatie aan prachtige wilde dieren. Er zijn verschillende dieren uit verschillende werelddelen te zien. Zo is er het Aziëdeel, Zuid-Amerikadeel, Afrikadeel, Tropische zoo, de Kinder Zoo, het IJslanddeel en het Nordics and the Arctic Ring-deel. Vooral deze laatste twee gebieden ziet u niet in iedere dierentuin. In deze delen van het park kan u dieren vinden die in IJsland en de noordelijke deel van Europa en Noordpool voorkomen. Verder zijn er drie restaurants binnen het park en zijn er hier en daar kleine eetgelegenheden voor versnaperingen. Ook is het toegestaan om zelf uw eigen lunchpakket met te nemen.

Voor de kinderen
Ook de kinderen kunnen zich prima vermaken in deze dierentuin tijdens uw vakantie. Zo biedt de Kinder Zoo een soort kinderboerderij waar de kinderen vrij tussen de boerderijdieren kunnen lopen en meer kunnen leren over deze dieren. Ook is er een aparte konijnen speeltuin waar kinderen door verschillende tunnels kunnen lopen en ravotten en zelf hun ouders kunnen bespioneren vanuit aparte glazen koepels. Verder zijn er het hele jaar door verschillende evenementen in het Zoo Lab. Dit is een leerzame omgeving om van alles te leren over verschillende dieren. Elke maand staan er andere dieren of werelddelen centraal. Dit maakt een dagje dierentuin niet alleen leuk en spannend, maar ook nog eens erg leerzaam. Tot slot zijn er, naast de konijnen speeltuin ook nog drie andere leuke speeltuinen. Kortom uw kind(eren) vermaakt zich uitstekend met een dagje Kopenhagen Zoo tijdens uw vakantie.

Praktische informatie

- Vervoer
De Kopenhagen Zoo ligt midden in Kopenhagen. Het is mogelijk om te parkeren tegenover de ingang van de dierentuin. De prijs voor een volledige dag parken is ongeveer 70 Dkr. (+/- € 10,00). Als u al in één van onze vakantiewoningen in omgeving bent kan u ook met het openbaar vervoer komen. De bus van lijn 6A vertrekt van het centraal station en stop direct bij de ingang van de dierentuin. Komt u van Valby Station dan kan u het beste de bus van lijn 4A nemen en dan uit stappen bij de kruising Roskildevej / Zuid Fasanvej.
http://www.zoo.dk/en

- Prijzen
Kinderen onder de 3 jaar Gratis
Kinderen van 3-11 jaar 75 Dkr. (+/- € 11,00)
Volwassenen 110 Dkr. (+/- € 15,00)

*prijzen zijn een indicatie

Klik hier om terug te gaan naar alle Attracties»