Telefonisch reserveren?

013 744 02 13

ma - vr: 9.00 - 17.30u zaterdag: 10.00 – 14.00u

U bevindt zich hier: Home » Gastronomie» Het Buffet
gastronomie denemarken

Het Buffet

culinaire woordenlijstHet (koude) buffet in 3 gangen is héél populair. Het voorgerecht bestaat uit brood en tilbehør (toebehoren) in de juiste volgorde gestapeld en gegeten. Haring (sild) op roggebrood is favoriet en garnalen op witbrood nemen een goede tweede plaats in. Hierbij drinken de gasten eerst bier en dan een borrel. Vervolgens komen er schone borden voor warme gehaktballetjes met komkommersalade of scholfilet met remoulade en daarna de kaasschotels. Voor wie een toespraakje heeft voorbereid, biedt deze gang meestal volop gelegenheid, voordat iedereen zich om de tafel schaart om af te sluiten met koffie, cognac en iets zoetigs.

Klik hier om terug te gaan naar Gastronomie»