Telefonisch reserveren?

013 744 02 13

ma - vr: 9.00 - 17.30u zaterdag: 10.00 – 14.00u

U bevindt zich hier: Home » Funen
gastronomie denemarken

Funen

Een cultuurvakantie op Funen is veelzijdig. Funen heeft naamsbekendheid opgebouwd met de kunstwerkplaatsen, galerijen en verkoopplaatsen van kunst, allemaal in de omgeving van de vakantiehuizen van Denemarken.nl. Historische rijkdom vind u ook op het eiland Funen met zijn de kastelen, landhuizen en romantische plaatsjes allemaal in de omgeving van de vakantiewoningen op Funen. De landgoederen, grafheuvels en bossen zijn grote bronnen van rust tijdens een vakantie op Funen. Het eiland Funen staat bekend als de 'Tuin van Denemarken. In de stad Odense staat het huis van Hans Christian Andersen, de wereldberoemde sprookjesschrijver, en is opengesteld voor bezoekers. Bezoek vanuit uw vakantiewoning op Funen het Valdemar´s kasteel, u gaat hier jaren terug in de tijd. Kasteel Egeskov, welke geld als één van de beste bewaarde waterburchten, is een topattractie in de omgeving van uw bungalow op Funen en is gefundeerd op eiken palen. 

Bekijk hier alle vakantiehuizen in Funen»


deense recepten

De actieve vakantie in Funen is levend en bruisend

Voor een afwisselende actieve vakantie in Funen bent u aan het juiste adres op dit eiland. Dankzij de kust en het heuvelachtige landschap kunt u van alles verwachten van deze actieve vakantie vanuit de vakantiehuizen van Denemarken.nl. Zo kunt u perfect sportvissen aan de kust. Het strand is een prachtige locatie voor uw strandvakantie en watersportvakantie op het eiland Funen. Denkt u hierbij aan zeilen en surfen, zwemmen en duiken. Een wandel- en fietsvakantie op Funen is altijd weer gezellig en leuk dankzij de vele routes en paden in een prachtige omgeving. Liefhebbers van natuur en rust kunnen in de omgeving van de bungalows op Funen eindeloos genieten in de prachtige natuurlijke omgeving.


diner

Geniet maximaal van uw vakantie in Funen

U zult veel plezier beleven aan uw vakantie op Funen. Bezoek Fun Park Fyn, het biedt een gezellige vakantie voor jong en oud met diverse attracties. De Odense zoo is een mooie dierentuin waar iedereen van zal genieten. Maak een bootexcursie langs de kustlijn en geniet met volle teugen van de zee en de natuurlijke schoonheid. Een safari is in Noord Funen een aanrader. Met een overdekte wagen gaat u dwars door het landschap met buffels en het Ditlevsdal, begeleid door een gids vol verhalen. Bezoekt een boerencafe en boerderijwinkel. De echte liefhebbers zullen hiervan smullen, letterlijk en figuurlijk, op het prachtige eiland Funen.

Bekijk hier alle vakantiehuizen in Funen»