Telefonisch reserveren?

013 744 02 13

ma - vr: 9.00 - 17.30u zaterdag: 10.00 – 14.00u

Djurs Sommerland

Een attractiepark voor de hele familie!

Djurs Sommerland is een groot attractiepark in Denemarken. Het attractiepark is gelegen in het oosten van Jutland op een kleine 50 kilometer afstand van Århus (Aarhus). In totaal bestaat dit pretpark uit 8 verschillende werelden met elk hun eigen thema’s en attracties. Deze thema’s bestaan uit Bondegårdsland, Piratenland, Vikingland, Vandland, Sommerland, Westernland, Mexicoland en Afrikaland. In totaal heeft het park 60 attracties en 13 eet en drink gelegenheden. Djurs Sommerland biedt attracties voor iedereen en is een echte aanrader als je eens wat anders wilt dan die gekleurde blokjes.

Aan één dag in Djurs Sommerland heb je wellicht niet genoeg. Dan is een vakantiehuis in de directe omgeving van dit mooie attractiepark natuurlijk ideaal. Wij hebben een groot aantal voordelige vakantiehuizen in Oost Jutland voor jullie op een rijtje gezet.

Voor de echte speed junkies zijn er verschillende achtbanen zoals de “Juvelen”. Dit is de langste achtbaan van Denemarken waarbij je in een Inca tempel begint en uiteindelijk door de jungle raast. Dan is er nog de “Piraten”. Ga aan boord van deze achtbaan en je wordt meegenomen door een wereld vol bloeddorstige piraten. Ook is er nog de attractie “Skatteøen”. Waarmee je met hoge snelheid boven het water zoeft om uiteindelijk te eindigen met een prachtige "splash". In totaal zijn er in het park meer dan 6 attracties voor de echte snelheidsduivels te vinden.

Plezier voor het hele gezin

Voor de hele familie of het gezin zijn er ook genoeg attracties om samen te kunnen genieten van het avontuurlijke Djurs Sommerland tijdens jouw vakantie. Zo is er bijvoorbeeld de “Den Vilde Hønsejagt”. Dit is een familie Roller coaster waarbij je samen de vos helpt, die probeert om kippen te vangen. Je gaat samen over heuvels en dalen en dwars door het kippenhok heen. Dan is er nog de “Drageskibet”. Klim aan boord van dit machtige Vikingschip en schommel met de hele familie door de lucht. Verder is er nog de “Rio Grande Rafting”. Vaar met het hele gezin over deze wilde rivier en maak onvergetelijk herinneringen, maar wees hier niet bang om nat te worden! In totaal heeft het park 37 attracties die gezellig en leuk zijn voor het hele gezin tijdens jouw Denemarken vakantie.

Ook aan de allerkleinsten is gedacht!

Zo zijn er de “Andedammen”. Stap aan boord van deze eenden en maak een ontspannen boottochtje over het water, waar van alles te zien is. Dan is er nog “Indianerland”. Laat hier de kinderen schminken als een echte indiaan en ze spelen vrij rond in deze wereld vol avontuur voor jonge kinderen. Verder zijn er ook nog de “Mini Buffalo Bumper Cars”. Dit zijn botsauto’s verpakt als leuke Buffalo’s voor de jonge kinderen.

Veel spetterplezier in het aqua park

Ook heeft het pretpark Djurs Sommerland een eigen aqua park. Dit aqua park bestaat uit verschillende waterglijbanen en zwemgelegenheden voor jonge en oud. Djurs Sommerland is een aanrader voor iedereen die op vakantie gaat naar Denemarken. Of je nou jong of oud bent, met zijn tweeën of met het hele gezin op vakantie. Djurs Sommerland biedt een prachtige, avontuurlijke vakantiedag voor een ieder!

Prijzen:

Kinderen 0-2 jaar: Gratis
Dagkaart 3-64 jaar: 250 Dkr (+/- € 34,-)
Dagkaart 65+: 215 Dkr (+/- € 29,-)
*Prijzen zijn een indicatie, voor precieze prijzen verwijzen wij je naar de site van Djurs Sommerland