Telefonisch reserveren?

013 744 02 13

ma - vr: 9.00 - 17.30u zaterdag: 10.00 – 14.00u

Disclaimer

Disclaimer

Denemarken.nl besteedt grote zorg aan deze website en de betrouwbaarheid en actualiteit van de opgenomen gegevens. Ondanks alle zorgvuldigheid kunnen onjuistheden en onvolledigheden niet worden voorkomen. Denemarken.nl is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden. Uiteraard zullen wij - zodra wij een fout of onjuistheid hebben opgemerkt - deze corrigeren.

Deze website bevat hyperlinks naar andere websites. Worden deze websites door Denemarken.nl beheerd, dan staat dat aangegeven. Alle overige websites waarnaar kan worden doorgelinkt, zijn eigendom van en/of worden beheerd door derden.

Deze website evenals de inhoud van deze website is het intellectueel eigendom van Denemarken.nl. Voor reproductie en/of distributie, ongeacht het gebruikte medium, is de schriftelijke toestemming van Denemarken.nl vereist. Het gebruik van de naam en het merk Denemarken.nl is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Denemarken.nl.

Denemarken.nl behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande notificatie veranderingen aan te brengen op deze website dan wel op ons aanbod van reisproducten.

Op alle aangeboden vakantiewoningen en overige (aanvullende) diensten door Denemarken.nl aangeboden, is tevens het Nederlands recht van toepassing. De bevoegde rechtbank is gelegen te Alkmaar.