Telefonisch reserveren?

072 - 52 79 012

ma - vr: 9.00 - 17.30u zaterdag: 10.00 – 14.00u

U bevindt zich hier: Home » Bornholm
gastronomie denemarken

Bornholm

Het eiland heeft naar Scandinavische begrippen een mild klimaat; rond Svaneke groeien zelfs druiven en vijgen. De duinen en de brede zandstranden langs de zuidkust bij Duedodde nodigen uit tot zwemmen. De noordkust met zijn rotsen biedt een heel ander aanzicht. Het binnenland bestaat uit heuvels, bossen, landerijen en kleine dorpen. Bornholm werd al omstreeks 3000 v.Chr. bewoond, en dit kun je terugzien aan de vele grafheuvels uit de bronstijd welke een bezoek zeker waard zijn. 

Bekijk hier alle vakantiehuizen in Bornholm»


deense recepten

Bornholm bruist van activiteiten

Tijdens een actieve vakantie in Bornholm kunt u veel plezier beleven aan buitenactiviteiten dankzij het zeer gevarieerde landschap en de mooie stranden. Bornholm, de Parel van de Oostzee, biedt prachtige mogelijkheden: een visvakantie, wandel- of fietsvakantie. Natuurliefhebbers hebben het hier kijken hun ogen uit op dit prachtig veelzijdige eiland. Andere buitenactiviteiten zijn, dankzij de unieke kustlijn, zeilen, duiken en zwemmen in de omgeving van de vakantiehuizen van Denemarken.nl. De rotskusten, steengroeven en watervallen vormen een unieke onderbreking van de mooie zandstranden. U vindt vanaf de vakantiehuizen in Bornholm meer dan 235 km aan landweggetjes voor uw wandel- en fietsvakantie en golfers kunnen terecht op de goed verzorgde golfbaan. Kom en geniet van Bornholm!


diner

Beleef maximaal plezier aan uw vakantie in Bornholm

Tijdens een vakantie in Bornholm is een bezoek aan Joboland een leuk avontuur voor het hele gezin. Dit is een attractie-, dieren-, klim- en waterpark in Svaneke. Ook biedt de omgeving van Danland Bornholm veel activiteiten voor de hele familie. De vakantiehuizen van Denemarken.nl zijn de ideale keuze voor een familievakantie en romantiek. In de zomervakantie worden er regelmatig muziekfestivals georganiseerd in Bornholm. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld gezellige havenfeesten. Ontdek de mooie stranden bij Balka, Snogebaek, Sommer, Sanvid en Melsted, en een bezoek aan de kunstgalerijen zorgen voor een origineel Deens souvenir. Vanuit de vakantiehuizen van Denemarken.nl geniet u van veel vakantieplezier, de unieke Deense cultuur en vele buitenactiviteiten.