Telefonisch reserveren?

072 - 52 79 012

ma - vr: 9.00 - 17.30u zaterdag: 10.00 – 14.00u

U bevindt zich hier: Home » Autovakantie
gastronomie denemarken

Autovakantie in Denemarken

Uw autovakantie in Denemarken kunt u op verschillende manieren invullen. De meeste mensen rijden met hun eigen auto door Duitsland naar Denemarken en vanuit Nederland is dat ook goed te doen. Voor deze autovakantie in Denemarken kunt u vervolgens verschillende mogelijkheden kiezen. Of u verblijft 1 of 2 weken in een vakantiehuis van Denemarken.nl of u maakt een rondreis met uw auto door het land. Ook voor deze autorondreis in Denemarken kunt u gebruik maken van vakantiehuizen, waarbij u in elk huisje een paar dagen verblijft. Een andere mogelijkheid is een hotelrondreis met uw auto, waarbij u elke keer 1 of 2 dagen op dezelfde plek blijft. Een autovakantie in Denemarken is een ideale manier om het land te verkennen.

Bekijk hier alle vakantiehuizen in Denemarken»


Auto huren in Denemarken

Een andere mogelijkheid voor een autovakantie in Denemarken is de heen en terugweg verkorten door te gaan vliegen en dan ter plaatse een auto te huren. Hierdoor kunt u vaak 2 dagen extra van uw vakantie genieten. Een auto huren in Denemarken is heel gemakkelijk. U kunt dit van te voren via internet regelen en wanneer u aankomt staat de auto tot uw beschikking. Een goede manier om optimaal van een autovakantie in Denemarken te genieten.


Autorijden in Denemarken

De wegen zijn goed in Denemarken en dat maakt een autovakantie extra prettig en benzine is overal goed verkrijgbaar. Wanneer u rijdt op LPG kunt u het beste van te voren kijken waar u kunt tanken want dit is niet overal goed verkrijgbaar. Er zijn een aantal snelwegen, maar u zult ook veelal over tweebaanswegen rijden. Doordat Denemarken een waterrijk land is zijn er veel bruggen en zult u af en toe gebruik moeten maken van een boot of veerpont.

Voor meer informatie over autorijden en verkeersregels in Denemarken kijkt u hier: Autorijden in Denemarken»