Telefonisch reserveren?

013 744 02 13

ma - vr: 9.00 - 17.30u zaterdag: 10.00 – 14.00u

U bevindt zich hier: Home » Achtergronden » Ontspannen » Paardrijden
Paardrijden Denemarken

Paardrijden

Paardrijden tijdens uw vakantie in Denemarken kan op veel plekken en is erg afwisselend. Denemarken biedt grote openvlaktes, prachtige bossen en uitgestrekte stranden. Dit biedt een grote variatie aan natuur voor paardenliefhebbers. Er zijn daarom in Denemarken ook talloze paard-rijscholen, ponycenters en maneges. Daarnaast zijn er talloze prachtige ruiterroutes uitgezet in zowel het Deense binnenland, als op verschillende eilanden en aan de kust.

Meestal is het geen probleem om tijdens uw vakantie een paard te huren bij één van deze faciliteiten. Verder is mogelijk om groep mee te rijden en soms zelfs om privé te rijden. Vaak kan er bij een manege uit meerdere arrangementen gekozen worden. De prijzen verschillen echter wel per manege en arrangement. Daarnaast is het mogelijk om met het hele gezin op verschillende plaatsen fraaie huifkartochten te maken tijdens uw vakantie.

Ga nu op een prachtige ruitervakantie of geniet tijdens de vakantie van een dagje paardrijden. Informeer bij de lokale VVV’s of bij de maneges zelf naar mogelijkheden op het gebied van paardrijden in de regio.

Klik hier om terug te gaan naar Ontspannen »