Telefonisch reserveren?

013 744 02 13

ma - vr: 9.00 - 17.30u zaterdag: 10.00 – 14.00u

U bevindt zich hier: Home » Achtergronden » Ontspannen » Golfen
Golfen Denemarken

Golfen

Tijdens uw vakantie in Denemarken zijn er genoeg mogelijkheden om te ontspannen op een golfbaan. Het land telt ruim 120 golfterreinen van uiteenlopende grootte en moeilijkheidsgraad. Ook als buitenlandse golfliefhebber bent u op de meeste terreinen van harte welkom. Zeker als u een geldig lidmaatschapskaart van een officiële golfclub kunnen tonen. Vooral doordeweeks is het op veel banen niet zo druk. De green fees zijn over het algemeen niet zo hoog in Denemarken. Door de week betaald u ongeveer 200 tot 250 Dkr. (€ 27-€ 34) en in het weekend ongeveer 300 tot 350 Dkr. (€ 40-€ 47).

Denemarken verwelkomd in de lente en de herfst al veel buitenlandse gastspelers. Dit komt doordat de Deense golfbanen in een goede conditie zijn, zelfs al in de lente. Daarnaast heeft het land een mild zeeklimaat wat het qua weer aantrekkelijk maakt om te golfen. Het weer lijkt daarom ook niet op het weer in de andere Scandinavisch landen.

Ook tijdens de herfstvakantie kan u optimaal genieten van de prachtige omgeving dat Denemarken te bieden heeft tijdens het golfen. Als de blaadjes van de bomen weer van kleur veranderen geeft dit een prachtige, schilderachtige omgeving op het golfterrein. U kan hier dus ook in het najaar genieten en ontspannen van een heerlijke golfvakantie of een lekker dagje golfen tijdens uw vakantie.

Informatie
Meestal hebben de Deense VVV’s wel Engels- of Duitstalige golfbrochures over hun gebied.

Klik hier om terug te gaan naar Ontspannen »